fbpx
Skip to content

Enstalls historie

Starten på det hele

Enstall blev etableret i 1999, som en traditionel installationsvirksomhed med fokus på boliger og ejendomme på Frederiksberg, hvor den lå. Virksomheden hed dengang Vangstrup El, men allerede var omdrejningspunktet “Den Sikre Løsning”. I 2011 skiftede virksomheden imidlertid gear. En ny partner indtrådte i ejerkredsen, der blev etableret en ny topledelse – og så blev der lagt planer for at ekspandere virksomheden, og kunne påtage sig også større projekter med flere fagspecialer.

Året efter var Vangstrup El medstifter af virksomheden DE FEM FAG, som blev skabt for at have en enhed med engagement og fokus på totalentrepriser. Denne virksomhed blev siden opkøbt helt under Enstall-brandet, og er i dag fuldt integreret i hovedvirksomheden. 

Ny identitet og fokus

I 2013, efter en periode med god vækst, skiftede virksomheden navn til Enstall. Samtidig flyttede man til en ny domicilejendom med plads til de fire divisioner virksomheden på det tidspunkt bestod af, samt lager, specialværksted og administration.

Senere samme år indtrådte en ny ressource i virksomheden, og Enstall A/V blev etableret som en afdeling med spidskompetence inden for installation af lyd- og billed-installationer for kulturinstitutioner og virksomheder.

Det følgende år, i 2014, udvidedes kompetencefeltet igen. Efter i mange år at have lavet løsninger med dørtelefoner, adgangskontrol og sikkerhed var det nu blevet så stor en del af virksomheden, at det gav mening at etablere en selvstændig afdeling med dette fokus.

Med indsatsen på erhvervskunderne var enterpriser blevet en større del af Enstall og kunderne inkluderede flere og flere markante danske virksomheder. Dette blev lige som de øvrige områder til en division i virksomheden, med fokus på at varetage både hoved- og fagenterpriser på større skala.

Vækst og udvikling

De følgende år voksede både kunder og opgaver for alle fire divisioner. Da dette samtidig medførte et stigende overlap mellem divisionerne, påbegyndtes en proces med sammenlægning af disse i et samlet Enstall. I 2018 blev Enstall Access således rullet ind i hovedvirksomheden, og året efter kom turen til Enstall A/V og Enstall Projects.

I 2019 flyttede Enstall tilbage til Frederiksberg, hvor virksomheden i sin tid blev etableret, med henblik på at være tættere på kunderne i hovedstaden.

I alle årene siden 2011 har det været Rico Djernis, der har stået i spidsen for Enstall, og som har drevet udviklingen og væksten. I dag driver han én samlet installations- og systemintegrations-virksomhed, bistået af kompetence faglige kompetencer på alle de relevante specialområder.

Har du brug for hjælp?

Ring til os døgnet rundt på 38 34 32 31 eller udfyld nedenstående, så kontakter vi dig!
footer-img-460x300px-2
footer-logo

Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C

Tlf: kontakt@enstall.dk

Modtag nyheder

Vær social med os