DØRTELEFONER, ADGANGSKONTROL
& ANDRE ANLÆG

Leasing af faste installationer


DANMARKS
PREMIERE

FÅ EN LØSNING NU – OG BRUG PENGE SMARTERE

I stedet for at binde en stor investering kan boligforeninger og virksomheder nu lease faste installationer, som f.eks. hele dørtelefonanlægget eller komplette systemer til adgangskontrol.

Leasingen dækker hele installationen. For f.eks. dørtelefoner inkluderer det materialer, telefonanlæg, telefoner i lejlighederne og selve installationsarbejdet. Det har ikke tidligere været muligt i Danmark, og det er en enestående mulighed for at bruge ejendommens eller virksomhedens penge smartere.

Fremfor at afholde hele omkostningen i forbindelse med installationen, betales en fast lav ydelse pr. måned. I introduktionsfasen tilbyder Enstall oven i købet sine kunder rentefri leasing. I praksis betyder det at omkostningen deles over flere år, uden at den samlede betaling bliver højere. Det bliver ikke bedre!

DET ER HELT NYT I DANMARK -OG FÅS KUN IGENNEM ENSTALL

Det er dansk premiere, når de to veletablerede kvalitetsleverandører, Enstall og Grenke, i samarbejde tilbyder leasing af faste installationer. Grenke finansierer løsningen, som leveres og installeres af Enstall.

Grenke er med 30 års erfaring en virksomhedsgruppe, hvis ydelser inkluderer leasing, bank og factoring i hele Europa. Virksomheden er finansiel partner for en lang række mellemstore virksomheder.

Enstalls historie går 25 år tilbage og er i dag en virksomhedsgruppe som designer, leverer og servicerer tekniske løsninger til bygninger. Den primære fokus er selve installationsarbejdet og Enstall forbinder elektrisk udstyr af enhver art i ejendomme og hos virksomheder.

STORT UDVALG – FRA STANDARD TIL SPECIALDESIGN

Løsningerne rækker fra standard dørtelefoner i høj kvalitet, til specialdesignede adgangssystemer, der præcist matcher jeres krav til udseende og funktionalitet.

Enstall ønsker med introduktionen af leasing, at åbne samme muligheder for vores kunder, som erhvervslivet og private har haft í mange år. Der har især været interesse for dørtelefoner og adgangskontrol, men Enstall kan også tilbyde leasing på andre installationsopgaver og A/V-løsninger til eksempelvis auditorier og konferencerum.