Enterpriser

Løsninger

Enstall leverer fagentrepriser inden for hvert af de tekniske kompetencefelter, som virksomhedsgruppen inkluderer. Herudover står Enstall Projects for totalentrepriser, der inkluderer alle de håndværk, som er krævet ved ombygning, renovering og istandsættelse.

Vi er stærkest, hvor vi i øvrigt anvender tekniske løsninger fra Enstall, nemlig kontorer, boliger, butikker, restauranter, tekniske virksomheder og institutioner.

Som entreprenør er det vores opgave at lede projekterne og styre dem helt i mål, herunder at kvalitetssikre og at være garant for, at budgetter, tids- og funktionalitetsplaner overholdes.

Ydelser

Ydelserne omfatter total- og fagentrepriser, inklusiv rådgivning, løsningsdesign, samt udførsel af projekter med tilførsel af projektledelse, koordinering og rapportering til alle relevante interessenter.

Kunder

Kunderne omfatter institutioner, hospitaler, medicinalbranchen, svømmehaller, sportsanlæg, restauranter, bagerier og andre detailbutikker, kontorer, samt boligkomplekser og andre ejendomme.

Alle
Brancheløsninger
Produkter
Projekter

VORES FAGOMRÅDER

Installation & Service

El-installation og -service er omdrejningspunktet i Enstall. Vi er igennem tre årtier kendt for at levere installation og service i høj kvalitet.

Ydelserne leveres til ejendomme, virksomheder, institutioner, og indgår ofte som delleverancer i vores andre kompetenceområder.

Læs mere

 

Services_999x720_el

Adgang & Sikkerhed

Dørtelefoner, adgangskontrol, overvågning og alarmer fra Enstall giver styr på adgangen og tryghed i hverdagen.

Den nyeste teknologi og elegant design kombineres med mange års erfaring, når vi sikrer bygninger, boliger, butikker og kontorer.

Læs mere

Services_999x720_Access

Audio & Video

Enstall er en førende virksomhed indenfor design og installation af systemer til lyd og billede.

Som leverandør til markante scener og virksomheder i ind- og udland, leverer vi auditorier, konferencesystemer, teatre, koncertsale og andre A/V-installationer.

Læs mere

Services_999x720_av

Enterpriser

Enstall leder og koordinerer byggeprojekter i ejendomme, virksomheder og institutioner.

Vi er allerede involveret i alle dele af byggeriet, og er derfor et indlysende valg til at gennemføre total- og underentrepriser for en lang række professionelle kunder.

Læs mere

Services_999x720_projects