Enstall

Løsninger

Enstall tilbyder at forbinde og installere stort set alle tekniske løsninger. Vi har desuden stor erfaring i entrepriser.

Ydelser

Enstall’s ydelser inkluderer almindelige installationsopgaver, avancerede løsninger med adgangskontrol, overvågning og varsling, systemintegration og installationer til billede og lyd samt total- og fagentrepriser.

Kunder

De største kundegrupper i Enstall inkluderer institutioner, hospitaler, medicinalvirksomheder, radio- og TV-broadcastere og -producenter, restauranter, bagerier, kontorer, hovedentreprenører, samt naturligvis ejendomme og boliger.

Installation & Service

Løsninger

Enstall er autoriseret el-installatør og udfører el-arbejde inklusiv styring, overvågning og energioptimering. Ydelserne fokuserer især på lys, varme, ventilation, kommunikation, data og automatisering, herunder strømforsyning og forbindelse imellem de tekniske komponenter.

Vi leverer belysning inklusiv arbejdslys, adgangslys og boligbelysning, og vi sikrer, at internet og datatrafik virker og er optimalt, samt at indeklima er som ønsket, herunder at varmecentralens opkobling og styring er præcis.

Samlet set sikrer vi driften af ejendomme, hjem og virksomheder, hvad angår distribution af el, elektrisk styring og kommunikation mellem alle relevante enheder.

Ydelser

Mange af vores opgaver er helt almindelige installationsopgaver, som vi uden videre kan udføre, ligesom vi også løbende gennemfører servicetjek af installationer.

For lidt større opgaver og såkaldte ’turn key løsninger’ indledes vores arbejde ofte med behovsafklaring, rådgivning vedrørende løsnings- og komponentvalg, samt design af den samlede løsning. Vi står naturligvis også for indkøb af det nødvendige udstyr og for systemintegration, således alle enheder fungerer sammen. Når installationen er gennemført, laver vi test, sætter den i drift og instruerer eventuelt i den daglige anvendelse.

Kunder

De største kundegrupper i Enstall Power inkluderer institutioner, hospitaler, medicinalvirksomheder, radio- og TV-broadcastere og -producenter, restauranter, bagerier, kontorer, hovedentreprenører, samt naturligvis ejendomme og boliger.

Adgang & Sikkerhed

Løsninger

Enstall Access leverer dørtelefoner, alarmer og systemer til adgangskontrol. Fælles for alle ydelserne er, at det handler om at skabe en mere sikre, trygge og bekvemmelige boliger og virksomheder.

Man kan styre, hvem der kan komme igennem hvilke døre og opholder sig på hvilke arealer. Man kan høre og se, hvem man åbner døren eller porten for, og eventuelt hvem der har været der og er gået igen. Vores løsninger inkluderer også alarmering eller information om adgang f.eks. via sms.

Ydelser

Vores ydelser dækker alt fra helt almindelige dørtelefoner til avancerede løsninger med adgangskontrol, overvågning og varsling eller alarm. Uanset opgavens størrelse indleder vi med at finde den rigtige løsning sammen med kunden. Dette inkluderer ofte æstetiske overvejelser, da f.eks. en dørtelefonen udgør en del af en bygnings facade og er noget af det første, der møder en gæst.

Når disse valg er truffet, sammensætter vi løsningen, indkøber komponenterne, installerer, tester og instruerer i anvendelsen.

Kunder

Enstall Access har mange års erfaring, og derfor er der også leveret løsninger til en del brancher inklusiv institutioner, svømmehaller, sportsanlæg, butikker, kontorer, hovedentreprenører samt en  lang række ejendomme og boliger.

Audio & Video

Løsninger

Enstall A/V leverer integrationer og installationer til billede og lyd. Dvs. løsninger, hvor der indgår skærme, højtalere, mikrofoner og optageudstyr mv. Det kan f.eks. være i studier og i forbindelse med scener og mødefaciliteter.

Synet og hørelsen er helt afgørende for, hvordan vi opfatter kommunikation og oplevelser i al almindelighed. Alle de løsninger, som Enstall A/V laver, kredser om at optimere netop det, vi oplever gennem disse sanser. Der er fuld fokus på ’den lækre lyd og det bedste billede’. Det er løsninger, der kan optage, gemme og reproducere billede og lyd.

Vi er kendt for at lave løsninger i høj kvalitet og med stor driftssikkerhed.

Ydelser

Hvad enten Enstall A/V løser mindre opgaver eller leverer deciderede ’turn key løsninger’, så er vi altid opmærksomme på at matche behov og løsning. Vi rådgiver om løsningsvalget og komponenterne i installationen, og vi sørger for, at det rigtige udstyr indkøbes, installeres og integreres. Inden aflevering tester vi, driftsætter og afslutter ofte med instruktion eller decideret undervisning i brug af løsningen.

Kunder

Kunderne i Enstall A/V inkluderer radio og TV inklusiv producenter og broadcastere, teknologivirksomheder, svømmehaller, sportsanlæg, restauranter, kontorer, ministerier, teatre, koncertsale, lydstudier, skoler og uddannelsesinstitutioner samt hovedentreprenører.

Enterpriser

Løsninger

Enstall leverer fagentrepriser inden for hvert af de tekniske kompetencefelter, som virksomhedsgruppen inkluderer. Herudover står Enstall Projects for totalentrepriser, der inkluderer alle de håndværk, som er krævet ved ombygning, renovering og istandsættelse.

Vi er stærkest, hvor vi i øvrigt anvender tekniske løsninger fra Enstall, nemlig kontorer, boliger, butikker, restauranter, tekniske virksomheder og institutioner.

Som entreprenør er det vores opgave at lede projekterne og styre dem helt i mål, herunder at kvalitetssikre og at være garant for, at budgetter, tids- og funktionalitetsplaner overholdes.

Ydelser

Ydelserne omfatter total- og fagentrepriser, inklusiv rådgivning, løsningsdesign, samt udførsel af projekter med tilførsel af projektledelse, koordinering og rapportering til alle relevante interessenter.

Kunder

Kunderne omfatter institutioner, hospitaler, medicinalbranchen, svømmehaller, sportsanlæg, restauranter, bagerier og andre detailbutikker, kontorer, samt boligkomplekser og andre ejendomme.

Alle
Installation & Service
Adgang & Sikkerhed
Audio & Video
Entrepriser
 •  
  Leasing på adgangsystemer
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  Hos Enstall har du mulighed for finansiering af dit nye dørtelefon/- adgangskontrolsystem via en skræddersyet leasingaftale.  Leasingaftalen oprettes i forlængelse af serviceaftale på anlægget, og systemet betales i små...
  Læs mere
 •  
  Adgangskontrol
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  Som tillæg til fx din dørtelefon, kan du hos ENSTALL vælge en adgangskontrolløsning i dit indgangsparti. Med adgangskontrol får du bedre styring på, hvem der passerer, og hvem der...
  Læs mere
 •  
  Rådgivning om adgangssystemer
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  Udover at være installatører og servicemontører fungerer ENSTALL også som rådgivere indenfor entrepriser og projektering på indgangspartier og adgangskontrol. Med unik kendskab til produkter og løsninger på markedet, tager...
  Læs mere
 •  
  Finger touch
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL har som kompetencepartner hos Siedle mulighed for at levere og installere dette high-end produkt som del af adgangskontrol. Finger Touch er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der skærper sikkerheden yderligere...
  Læs mere
 •  
  Specialdesignede adgangsystemer
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  Hvis du er på udkig efter den unikke løsning indenfor design af dørtelefon- og adgangskontrolanlæg, så har ENSTALL gennem Siedle kendskab til, og mulighed for at installere dine særlige...
  Læs mere
 •  
  Standard dørtelefoner
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  De typiske dørtelefonanlæg fungerer i dag med opkald og mulighed for elektronisk døråbning som supplement til nøglelås. ENSTALL har kompetencerne til både moderne og ældre systemer, og kan både...
  Læs mere
 •  
  Adgang med nøglebrik
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL har erfaring med flere typer af nøglebriksystemer - herunder UniLock & Siedle - og sammenspillet mellem forskellige adgangssystemer. Et nøglefrit system giver øget komfort og hurtigere betjening og...
  Læs mere
 •  
  Postkassesystemer
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL tilbyder også installation af sikre postkasser, der beskytter posten mod fugt og adgang for uvedkommende. En indbygget postkasse er ofte den mest elegante måde at modtage post på....
  Læs mere
 •  
  Trådløs dørkontrol / App-styring
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  Et komplet adgangssystem med dørtelefon kan suppleres med trådløs opkobling mellem dørtelefonanlæg og en computer eller en mobil enhed. På den måde kan du blive uafhængig af den faste...
  Læs mere
 •  
  Video-anlæg
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL har stor ekspertise med videoinstallation i dørtelefonsanlæg. En dørtelefon er nødvendigvis ikke bare opkald med tale. I dag kan man vælge en dørtelefon med kamera og videoovervågning. Kameraet...
  Læs mere
 •  
  Eftersyn på dørtelefoner
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL kommer gerne forbi og går jeres dørtelefoner og adgangskontrol efter i sømmene. Vi færdiggør efterfølgende et tilbud på udbedring af eventuelle fejl og mangler. Ved enighed om udførelsen...
  Læs mere
 •  
  Enstall Access totalentrepriser
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL udfører både små, mellemstore og store adgangs- og indgangspartientrepriser. Både i eksisterende bygninger og nybyggeri. Vi har altid fokus på kundens behov og sammensætter ressourcerne udfra entreprisens karakter....
  Læs mere
 •  
  Boligforeninger
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  Vi har hos ENSTALL erfaring gennem 20 år fra alle typer af andelsboligforeninger, ejerlejligheder og lejeboliger i Storkøbenhavn. Vi udfører årligt service på blandt andet dørtelefonsanlæg for flere faste...
  Læs mere
 •  
  El-entrepriser
  Ydelse
  Installation & Service
  ENSTALL udfører små og mellemstore el-entrepriser på både eksisterende bygninger og nybyggeri. Vi har altid fokus på kundens behov og sammensætter ressourcerne ud fra entreprisens karakter. Grundig projektering, budgetpriser...
  Læs mere
 •  
  Tolkeanlæg
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL er en af Danmarks førende installatører af A/V teknik i konferencesale.I samarbejde med jer udfærdiger vi et systemdesign, som modsvarer jeres behov. Når vi i fællesskab er blevet...
  Læs mere
 •  
  Konferencesystemer
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL er en af Danmarks førende installatører af A/V teknik i konferencesale.I samarbejde med jer udfærdiger vi et systemdesign, som modsvarer jeres behov. Når vi i fællesskab er blevet...
  Læs mere
 •  
  Teatersale
  Ydelse
  Audio & Video, Entrepriser
  ENSTALL er en af Danmarks førende installatører af A/V teknik i teatersale. I samarbejde med jer udfærdiger vi et systemdesign, som modsvarer jeres behov. Når vi i fællesskab er...
  Læs mere
 •  
  TV & radiostudier
  Ydelse
  Audio & Video, Entrepriser
  ENSTALL er en af Danmarks førende systemintegratorer, og vi laver i samarbejde med jer et systemdesign. Når vi i fællesskab er blevet enige om løsningen og økonomien vil ENSTALL...
  Læs mere
 •  
  Møderums AV-løsninger
  Ydelse
  Audio & Video, Entrepriser
  ENSTALL laver alle typer af møderumsløsninger. Sammen afdækker vi jeres behov, og vi udfærdiger design og tilbud. Ved enighed om økonomien vil ENSTALL stå for hele installationen, test og...
  Læs mere
 •  
  Projektor & Storskærme
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL ophænger alle former for projektorer & storskærme. I samarbejde med jer finder vi den rigtige løsning, der modsvarer netop jeres behov. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan...
  Læs mere
 •  
  AV styring
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL udfører totalløsninger til AV-rum & større møderum med komplet styring. Dvs. styring af AV udstyret, lærred, lys og gardiner m.m. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan ikke foreligger....
  Læs mere
 •  
  Afviklingsforkabling
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL bygger på vores værksted alle former for stagebokse og anden forkabling til brug til afvikling af rockkoncerter, teaterturnéer og andre turnéformer. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan...
  Læs mere
 •  
  Studieforkabling
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL udfører total forkabling af alle former for TV-studier, lydstudier, klippesuiter m.m. Vi hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan ikke foreligger. Udstyr og installation udføres sikkert og efter godkendt design.
  Læs mere
 •  
  Stage & Wall Boxe
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL opbygger på vores værksted eller on location hos jer alle former for A/V Bokse. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan ikke foreligger. Udstyr og installation udføres sikkert...
  Læs mere
 •  
  Rackskabe
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL opbygger rackskabe på vores værksted eller on location hos jer. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan ikke foreligger. Udstyr og installation udføres sikkert og efter godkendt design.
  Læs mere
 •  
  Audio & Video X-felter
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL producerer på vores værksted eller on location hos jer alle former for Audio & Video felter. ENSTALL hjælper gerne med dokumentationen, hvis sådan ikke foreligger. Labels påsættes sikkert og efter...
  Læs mere
 •  
  Teknisk dokumentation
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL udfærdiger alle former for teknisk dokumentation, indretning af rum, rack layout & box layout. Alt bliver udarbejdet i AutoCad & Excel.
  Læs mere
 •  
  AV eftersyn & service
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL kommer gerne forbi og går jeres installation efter i sømmene. Der udfærdiges en rapport over fejl og mangler samt et prisoverslag på evt. udbedringer. Ved enighed om udførsen...
  Læs mere
 •  
  AV Udvidelse
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL kommer gerne forbi og laver en grunding gennemgang af jeres installation og hjælper gerne med at lave en udvidelse af jeres løsning, så den modsvarer jeres daglige behov.Når...
  Læs mere
 •  
  Opdatering af AV løsning
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL hjælper gerne med at renovere x-felter, både audio-video & PDS + El tavler, så forbindelserne modsvarer det daglige behov. Når vi i fællesskab er blevet enige om løsningen...
  Læs mere
 •  
  AV Infrastruktur
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL laver alle former for infrastruktur inden for Audio / Video & PDS backbone. I fortæller om jeres behov og ENSTALL udfærdiger et systemdesign eller et designdokument til godkendelse....
  Læs mere
 •  
  Installationsgennemgang
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL kommer gerne forbi og foretager en grundig gennemgang af jeres installation og hjælper med at lave en opdateret løsning, så jeres installation bliver tidssvarende.Når vi i fællesskab er...
  Læs mere
 •  
  Systemintegration
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL er en af Danmarks førende systemintegratorer. I har løsningen og har købt det meste af udstyret selv, og vi laver i samarbejde designet. ENSTALL udfærdiger et systemdesign eller...
  Læs mere
 •  
  Turn-Key Løsninger
  Ydelse
  Audio & Video
  ENSTALL udfører gerne totalløsninger i form af Turn-Key løsninger. Sammen identificerer vi jeres behov, og ENSTALL udfærdiger et systemdesign til godkendelse. Når vi i fællesskab er blevet enige om...
  Læs mere
 •  
  Restauranter
  Ydelse
  Installation & Service
  ENSTALL er rådgiver og installatør på store og små restauranter. Vi projekterer og leverer installation til storkøkkener, køle/fryseskabe og komplekse styringer og belysninger i restauranter. Vi kan også hjælpe...
  Læs mere
 •  
  Svømmehaller
  Ydelse
  Installation & Service
  ENSTALL har mange års erfaring med alle former for el-arbejde i svømmehaller.  Vi leverer alt fra akutte udskiftninger af gennemtærede pumper til smukke gennemarbejdede æstetiske løsninger med havgus og...
  Læs mere
 •  
  Institutioner
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Entrepriser, Installation & Service
  ENSTALL har massiv erfaring med at arbejde i børnehaver, fritidshjem og andre institutioner. Vores team arbejder skånsomt og omhyggeligt med særlig fokus på sikkerheden hos de børn og unge...
  Læs mere
 •  
  Hospitaler
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Entrepriser, Installation & Service
  Hos ENSTALL fokuserer vi ved arbejde på hospitaler konstant på vigtigheden af hygiejne og det at minimere støj. Vi har erfaring med at udføre både el-entrepriser, ombygninger, vedligeholdelse og...
  Læs mere
 •  
  Kontorer
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Entrepriser, Installation & Service
  ENSTALL har stor erfaring med at arbejde i kontormiljøer. Vi løser mange forskellige typer af opgaver på kontoret, uden at det behøver være til gene for jeres daglige arbejde....
  Læs mere
 •  
  Beboelsesejendomme
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  ENSTALL arbejder for små, mellemstore og store beboelsesejendomme. Vi udfører alle typer af vedligeholdelsesarbejder, renoveringer og energioptimeringer for såvel boligselskaber, andelsboliger og ejerboliger. ENSTALL er den sikre samarbejdspartner, og passer...
  Læs mere
 •  
  Termografering
  Ydelse
  Installation & Service
  ENSTALL termografering af tavler medvirker til større driftsikkerhed og minimerer samtidigt risikoen for pludseligt opståede brande. ENSTALL termograferer jeres tavler uden, at det får indflydelse på den daglige drift....
  Læs mere
 •  
  Netværksløsninger
  Ydelse
  Installation & Service
  Nutidens netværksløsninger skal i højere og højere grad udføres som integrerede løsninger. I dag er det ikke nok bare at projektere og kable installationen. ENSTALL tænker løsningen færdig, så...
  Læs mere
 •  
  Videoovervågning
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  Har I problemer med indbrud, hærværk eller butikstyverier er det en god idé at skaffe jer en sikker løsning med ENSTALL videoovervågning. Alle erfaringer viser, at det betaler sig...
  Læs mere
 •  
  Dørtelefoner
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed
  ENSTALL servicerer og installerer de fleste typer dørtelefon- og adgangsanlæg: Almindelige, video, trådløse og anlæg som kobles til telefonsystemet. Vi ved, hvilke anlæg som kan holde til og fungerer i...
  Læs mere
 •  
  Energioptimering
  Ydelse
  Installation & Service
  Ønsker I at være bæredygtige og samtidig opnå besparelser, uden at I skal skifte al isolering på loftet eller alle jeres vinduer, skal I vælge en teknisk energioptimering fra...
  Læs mere
 •  
  EL Udvidelse
  Ydelse
  Installation & Service
  Ønsker I en enkelt stikkontakt ekstra, eller står I overfor en større udvidelse af jeres installation, er ENSTALL det sikre valg med gode råd og vejledning i forbindelse med...
  Læs mere
 •  
  Service
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  ENSTALL har servicevogne kørende i hele Storkøbenhavn. Hos os er service et nøgleord, og vi gør meget for at tilbyde den rigtige form for service - både til nye...
  Læs mere
 •  
  Renovering
  Ydelse
  Installation & Service
  Står I overfor en renovering af jeres el-installation, er det vigtigt at have fokus på, at projektet startes rigtigt op. ENSTALL har mange års erfaringer med denne type installationsarbejde,...
  Læs mere
 •  
  Serviceaftaler
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  Vedligehold betaler sig og med en serviceaftale fra ENSTALL sikrer du et regelmæssigt og forebyggende vedligehold, og kan derved undgå mange akutte problemer og dyre løsninger. Når du tegner...
  Læs mere
 •  
  Elsyn
  Ydelse
  Installation & Service
  Hos ENSTALL har vi stor erfaring med at udføre elsyn ved salg og køb af lejligheder og ejendomme eller overdragelse af lejemål. ENSTALLs montører udfører ethvert elsyn med udgangspunkt...
  Læs mere
 •  
  El-tavler
  Ydelse
  Installation & Service
  Hos ENSTALL udfører vi både opsætning af el-tavler i boliger, fordelingstavler, store el-tavler  samt udvidelse af eksisterende el-tavler. Vi har fokus på, at det er gode og driftssikre produkter...
  Læs mere
 •  
  Sikkerhedsbelysning
  Ydelse
  Adgang & Sikkerhed, Installation & Service
  For at sikre en forsvarlig evakuering fx i tilfælde af brand er sikkerhedsbelysning nødvendigt i bygninger, hvor der er mange mennesker samlet, samt i bygninger, hvor evakueringen af forskellige...
  Læs mere
 •  
  Solgardiner
  Ydelse
  Installation & Service
  I ENSTALL tager vi indeklima, helbred og miljø alvorligt. Vi sælger og leverer sikre installationer til solgardiner både hos private, på skoler, hospitaler, kursuscentre og kontorhoteller. Vi er vandt...
  Læs mere