Enstall Projects Divisionen

Fokus

Når vi løser totalentrepriser vedrørende ombygninger, renoveringer og istandsættelser, løber projekterne ofte over en lang periode. Det passer godt til Enstalls fokus på langvarige relationer.

Vi tilfører projekterne den styring, kvalitet og know-how, der skal til for at gøre det enkelt at få løst håndværksprojekter, som ellers kan være både komplekse og krævende. Vi sætter en ære i at lede projekter, der inkluderer samtlige håndværksfag; fra start til slut og til tiden!

Historie

Enstall Projects blev under navnet DE FEM FAG stiftet i 2012 af Enstall og en række øvrige erfarne håndværksvirksomheder. Fokus var fra starten totalenterpriser, der indeholdt flere af de store håndværksfag.

Da Enstall via de tekniske installationer i forvejen var involveret i alle elementer af bygningen, blev det hurtigt klart, at det var naturligt at tage det fulde ansvar for at lede totalentrepriserne. I 2013 overtog Enstall derfor fuldt ejerskab og gjorde entrepriseafdelingen til en fuldgyldig division.

I 2015 blev historien komplet da navnet Enstall Projects blev taget i brug. I dag er vi stolte af at have gennemført entrepriser for bl.a. vores nationalstadion, Telia Parken, for Adidas og for et hospital, som af gode grunde stiller helt særlige krav til teknik og præcision.

Ydelser_projects_999x720

Rico Djernis Adm. Direktør

“VÆLGER DU ENSTALL, TAGER VI ANSVAR FOR, AT ENTREPRISEN KOMMER HELT I MÅL TIL TIDEN.”

Rico Djernis, Adm. Direktør

Ydelser_wire_999x720

Enstall Projects tilbyder

Enstall tilbyder ydelser indenfor totalentrepriser

Læs mere

Ydelser_wire_999x720

Services_projects_999x720

Enstall’s historie

Læs mere om vores historie.

Læs mere