Enstall Power Divisionen

Fokus

Enstall Power leverer traditionel elinstallation af enhver art og er ikke mindst pga. søsterdivisionerne kompetente til også at forbinde elektrisk udstyr af enhver art. Det spænder lige fra stikkontakten, over IT og moderne teknik, til komplekse løsninger med højteknologisk udstyr.

Helt grundlæggende vil står Enstall for levering af sikre løsninger, og det er dermed også en værdi i Enstall Power. For kunderne betyder det det rigtige løsningsvalg, som er driftssikkert i brug og hvor der er taget alle relevante forholdsregler sådan at hverken mennesker eller bygninger kommer i fare pga. strømmen i installationerne.

Der er især fokus på lys, varme, ventilation og data. Vi sikrer at lyset virker så folk kan leve og arbejde i velbelyste omgivelser. Vi sørger for indeklimaet er som det skal være sådan alle har det godt, og vi optimere energiforbruget for at minimere spild af penge og ressourcer. Samlet set optimerer og sikrer vi driften af hjemmet og virksomheden.

Kort sagt, vi er dem man ringer til, når elektrisk udstyr skal forbindes.

Historie

Enstall Power blev etableret i 1999 som en traditionel installationsvirksomhed med fokus på boliger og ejendomme. Under navnet Vangstrup El var det helt fra starten den sikre løsning der var omdrejningspunktet. Virksomheden kan den dag i dag takke den kultur der blev skabt fra begyndelsen, for en stærk fokus på sikker teknik.

I 2011 indledtes en acceleration af aktiviteterne. Med en ny topledelse der inkluderede en ny partner blev der lagt en plan som siden er fulgt. Der blev lagt langt større fokus på også at kunne betjene virksomheder og levere projekter i enhver størrelse.

Året efter var Enstall medstifter af virksomheden DE FEM FAG, som blev skabt for at have en enhed med engagement og fokus på totalentrepriser. Denne virksomhed er siden opkøbt helt og drives under navnet Enstall Projects, hvor der i dag betjenes en række større og spændende virksomheder.

I 2013 var virksomheden vokset meget og navnet Enstall indførtes. Samtidig flyttede Enstall til en ny domicilejendom, med plads til alle divisioner, lager, specialværksted og administration. Senere på året blev Enstall A/V også etableret og bragte dermed specialkompetence indenfor lyd og billede ind i virksomheden.

Med indsatsen på erhvervskunderne var fagentrepriser blevet en større del af Enstall og kunderne inkluderede flere og flere markante danske virksomheder. Denne omstilling var blevet gennemført uden at tabe fokus på Enstalls veletablerede relationer indenfor ejendomme og boliger.

Efter i mange år at have lavet løsninger med dørtelefoner, adgangskontrol og sikkerhed var det i 2014 blevet så stor en del af virksomheden at der under navnet Enstall Access blev etableret en selvstændig division med dette fokus. Divisionen åbnede for at etablere produktalliancer med de bedste leverandører og at tilbyde helt nyskabende finansieringsløsninger for kunderne.

En del af målsætningen tilbage fra 2011 blev i 2015 realiseret da Enstall Power bliver etableret som en selvstændig division i Enstall koncernen. I dag betjener denne division en lang række kunder med traditionelt el-arbejde og installation, men fungerer samtidig som underleverandør til de specialiserede el-tekniske divisioner, som i dag også er en meget vigtig del af Enstall.

Services_999x720_el

rico_enstall

“MED ENSTALL FÅR DU EN EFFEKTIV OG MODERNE LEVERANDØR AF EL-INSTALLATION.”

Rico Djernis, Adm. direktør

Ydelser_wire_999x720

Enstall Power tilbyder

Enstall tilbyder ydelser indenfor Installation & Service

Læs mere

Ydelser_wire_999x720

Ydelser_access_999x720

Enstall Access divisionen

Vi har også en division ved navn Enstall Access, som laver Adgang & Sikkerhed.

Læs mere