Enstall A/V Divisionen

Fokus

De to vigtigste sanser – syn og hørelsen – er det Enstall A/V lever og ånder for. Populært sagt leverer vi ”den lækre lyd og det bedste billede”.

Fra idé til løsning kan Enstall A/V levere både høj driftssikkerhed og høj kvalitet, uanset hvor stor indsigt kunden har på området. Kunden definerer kravene til resultatet, og vi leverer uovertruffent input til syn og hørelse.

Historie

Enstall A/V divisionen kom løbende fra start ved opkøbet af en mindre A/V systemintegrator i 2013. Denne virksomhed havde rødder tilbage til 1990, så med opkøbet fulgte stor erfaring og kompetence, da indehaveren indtrådte som partner og teknisk direktør i Enstall A/V.

Resultaterne lod da heller ikke vente på sig. Allerede i 2013 løste Enstall A/V en række prestigeopgaver for bl.a. Københavns Opera og Det kongelige teater, samt senere DR og FN.

Samtidig indledtes en indsats på at udbrede denne know-how til virksomheder med henblik på at levere auditorier, konference- og mødelokaler med sikre A/V-løsninger. Det førte blandt meget andet til at, der i 2014 etableredes alliancer med udvalgte A/V udbydere, for at sikre bedst mulige løsninger for vores kunder.

I dag kan Enstall A/V levere løsninger, der spænder helt fra et Smartboard i mødelokalet til fuldt integrerede sale og studier med lyd og billede.

Ydelser_AV_999x500

enstall morten a/v

“NÅR DU VÆLGER ENSTALL, FÅR DU LØSNINGER TIL LYD OG BILLEDE I EN KLASSE FOR SIG SELV.”

Morten Løkken, Direktør Audio/Video

Ydelser_wire_999x720

Enstall A/V tilbyder

Enstall tilbyder ydelser indenfor Audio & Video

Læs mere

Ydelser_wire_999x720

Services_projects_999x720

Enstall Projects divisionen

Vi har også en division ved navn Enstall Projects, som laver enterprise og større bygningsprojekter.

Læs mere