Enstall Access Divisionen

Fokus

Sikkerhed, tryghed og bekvemmelighed er nøgleord for Enstall Access. Mennesker skal føle sig sikre i deres eget hjem og på deres arbejdsplads. Der skal være kontrol med, hvem der har adgang, og det skal være nemt at komme ind, når man er velkommen.

Kvalitet og teknologi har udviklet sig enormt på dette område de senere år, men installationerne i virksomhederne, boligerne og boligforeningerne er ikke fuldt med. Det vil Enstall Access gerne lave om på, og vi er derfor altid opdateret på de nyeste produkter og teknologier på dette område.

Historie

Enstall Access divisionen har rødder tilbage fra år 2000, hvor de første adgangsprojekter blev leveret. Det er derfor med mange års erfaring i rygsækken, at vi leverer løsninger til boliger, ejendomme og virksomheder.

I 2014 blev Enstall Access etableret som selvstændig division med fokus på dørtelefoner, adgangskontrol og sikkerhedsløsninger. Hurtigt blev vi kompetencepartner med de mest betydelige producenter af dørtelefon- og adgangskontrolanlæg, og i 2015 indgik Enstall Access en alliance med Grenke Leasing.

Sidstnævnte betød, at vi blev den første og eneste udbyder af dørtelefoner og adgangskontrol på leasing vilkår, hvilket betyder, at man som kunde hos Enstall Access kan vælge at betale den samlede installation over en årrække.

Ydelser_AV_999x500

profilepic_mogens

“MED ENSTALL KAN DU LET SIKRE EN TRYG OG ENKEL ADGANG TIL DIN BOLIG ELLER VIRKSOMHED.”

Rico Djernis, Adm. direktør

Ydelser_wire_999x720

Enstall Access tilbyder

Enstall Access tilbyder ydelser indenfor adgang & sikkerhed

Læs mere

Ydelser_wire_999x720

Services_999x720_av

Enstall A/V divisionen

Vi har også en division ved navn Enstall A/V, som laver Audio & Video.

Læs mere