21. September 2015

Totalrenovering af kontorlokaler for Adidas

Enstall Projects har netop afsluttet en større totalrenovering og udvidelse af kontorlejemål i Telia Parken. Adidas Group skulle udvide, hvilket krævede en delvis ændring af de eksisterende faciliteter samt leje af flere kvadratmeter for at gøre plads til nye showrooms og kontormiljøer.

Projektet skulle styres og aftales i samarbejde med Adidas Group Facility Office med hovedsæde i London, og bød på helt specifikke krav til materialer, kvalitet, udseende og ikke mindst sprogkundskaber. Som afsæt skulle de eksisterende gipsvægge og lofter rives ned, og der skulle gøres plads til nyt showroom, glasvægge og integrerede elinstallationer med bl.a. trådløs tænding til belysning.

Renoveringen var led i en udvidelse af selve lejemålet, så de nye lokaler gik fra ca. 350 kvadratmeter til 850. Ud over helt nye og indflytningsklare faciliteter, endte projektet også med at indeholde helt unikke detaljer som de spejlblanke og imponerende epoxygulve.

“At arbejde med PARKEN Sport & Entertainment, og deres kontormiljøer, er altid en fornøjelse, og en kunde som Adidas gør det ekstra spændende. Vores ekspertise i Enstall Projects er at holde tråd i alle totalrenoveringens faser og håndværksmæssige kompetencer, og sikre at alle kundens ønsker, bliver ført ud i livet. Vi er igen stolte af resultatet,” udtaler Rico Djernis, Adm. Direktør i Enstall.

Enstall Projects løser løbende opgaver af denne karakter, så giv os endelig et uforpligtende kald på 38 34 32 31, hvis du har et projekt i tankerne.

Vil du gerne vide mere om Entrepriser?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt