23. April 2014

Gode dørtelefoner giver luft i budgettet

En af Enstalls kernekompetencer, når det kommer til El Service i etageejendomme, er installation og vedligehold af dørtelefoner. Enstall har netop leveret og installeret dørtelefoner til E/F Tønderhus i det københavnske nordvest kvarter. En løsning der sparer beboerne og foreningen mange penge og bekymringer. 

Oplever i også flere problemer end glæder ved jeres dørtelefon – så book gerne Enstall til et gennemsyn af jeres anlæg. Det var netop hvad Tønderhus gjorde.

Tønderhus måtte indse, at deres tidligere løsninger med dørtelefoner var en dyr affære. Udover mange nedbrud, servicekald og renoveringer, så var det ofte også besværligt at få bestilt reservedele hjem til de gamle anlæg – til stor gene for mange beboer, der i perioder ikke kunne kommunikere med besøgende ved døren.

Enstall arbejder kun med udstyr og materialer af bedste kvalitet, og kunne således rådgive til valg af en model Siedle Vario fra den tyske leverandør Siedle.

Enstall har mere end 15 års erfaring med Siedles produkter, og dermed kompetencepartner til Siedle. Det betyder, at man som kunde opnår unik fordel ved optil 5 års garanti på både installationen og alle komponenter til anlægget, ved en serviceaftale med Enstall. Anlægget koster typisk lidt mere i anskaffelse, men det er dog vores erfaring, at denne merpris hurtigt udvikler sig til en besparelse med tanke på problemfri drift samt Siedles udvidet anskaffelse af reservedele.

Tønderhus fik udskiftet anlæggene løbende, en opgang af gangen, og har nu også fået bagfrabelyste husnumre og komfortable kodelåstastaturer monteret ved samtlige indgangspartier.

”Vi er utroligt tilfredse med de nye og flotte dørtelefoner, som virker upåklageligt. Det er rart at vide, at vi er sikrede mod eventuelle problemer i mange år fremover, og at vi ikke længere skal bruge penge på den post”

– Carsten Heyn, Bestyrelsesformand, Tønderhus

Nu kan E/F Tønderhus bruge foreningspengene på noget andet end slidte og krævende dørtelefoner, og med 5 års fuld garanti og en serviceaftale fra Enstall, kommer der ingen overaskende regninger ind ad døren.

 

Vil du gerne vide mere om Installation & Service?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt