26. April 2017

Ny divisionsdirektør i Enstall Access

Vi har fået en ny stærk profil på holdet, og er stolte af at kunne præsentere dig for vores nye divisionsdirektør – Mogens Daneland, som er ansvarlig for vores Access afdeling.

 

Hvad betyder det for dig og din virksomhed?

Du får kvalificeret rådgivning om adgangskontrol, overvågning og sikringsløsninger, herunder design af løsningen med fokus på budgettet og kundeudbyttet. Dine bygninger og værdier sikres enkelt og effektivt. Kontakt derfor Mogens og fortæl dine ønsker indenfor –

  • Dørtelefoner & porttelefoner
  • Almindelig & fjernstyret adgangskontrol (ADK og GSM adgang)
  • Videoovervågning (ITV/CCTV) & alarmsystemer (AIA)
  • Låsesystemer & gittersikring

Løsningsorienteret i over 25 år

Mogens har arbejdet med løsningsdesign og rådgivningssalg i over 25 år. Erfaringen har han blandt andet hentet i virksomheder som ADT Fire&Security og CamVision. Her har Mogens specialiseret sig i sikkerhedsrådgivning og løsninger skræddersyet til kunderne. Den erfaring bringer han nu ind som direktør i Enstall Access og det kan du få glæde af.

 

”Igennem alle år i branchen har Mogens vist, at han kan levere de løsninger, kunderne ønsker. Vi er overbeviste om, at det nu kommer vores kunder til gode” udtaler adm. direktør Rico Djernis.

Mogens udtrykker det måske bedst, når han siger: ”I samarbejde med resten af Enstall kan jeg nu levere sikkerhed, der fungerer sammen med bygningens øvrige teknik. Det er både smartere og bedre – hvilket jeg længe har drømt om!”

 

Hvis du vil have professionel rådgivning om adgangskontrol og sikring, så kontakt Mogens Daneland på mda@enstall.dk
eller på +45 38 34 32 31.

Vil du gerne vide mere om Adgang & Sikkerhed?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt