24. October 2014

Ny division – Enstall Access

Enstall Access åbner som ny division med fokus på dørtelefoner og adgangskontrol. Lederen af Enstall Access bliver direktør Jesper Poulsen.  

Som del af vores arbejde i byens boligforeninger og virksomheder har vi i årtier designet og installeret de mest sikre løsninger indenfor adgangskontrol i bygninger af enhver art. Dette inkluderer solide dørtelefoner med ekstra lang garanti og serviceaftaler, der mindsker nedbrud og øger sikkerheden i indgangs- og opgangspartier.

Vores mangeårige erfaring har givet os gode samarbejdspartnere og faste leverandører, der gør at vi kan installere konsekvent hver gang. Den nye division vil fortsat designe individuelle løsninger, installerer anlæg og sørge for super finish. ”Der findes ikke mange i Danmark, der har specialiseret sig indenfor dette område. Vi bliver en af de eneste med sådan en specialafdeling, der støttet af egen el-afdeling, kan levere dørtelefoner og adgangskontrol. Det giver os naturligvis en særlig support fra leverandørerne, til glæde for vores kunder”, udtaler direktør Jesper Poulsen.

Vi glæder os til at hilse nye og eksisterende kunder velkommen under navnet Enstall Access, når det fremover involverer dørtelefoner, adgangsanlæg og fremtidssikrede nøglesystemer.

Venlig Hilsen

Rico Djernis, adm. direktør

Vil du gerne vide mere om Adgang & Sikkerhed?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt