19. April 2013

Gode multimedieløsninger er helhedsløsninger

I dag bliver komplekse multimedieløsninger oftere og oftere udført, som systemintegreret løsninger, fordi det sikrer og strømliner driften. En systemintegreret løsning giver mulighed for med det samme at tilslutte det nødvendige udstyr, uden at man skal bøvle med forskellige leverandører mv.

I stedet for en masse forskellige enkeltdele og komponenter, der kan fungere sammen, hvis man er heldig, bliver nutidens installation udført som én samlet løsning. Det betyder, at det ikke længere er nok bare at projektere og kable el-installationen. Fra starten skal man tænke løsningen færdig, så der er taget højde for den efterfølgende tilslutning af fladskærme, pc´er og andet multimedieudstyr.

Helhedstankegangen er grundlaget for den måde, vi i ENSTALL udfører enhver type af installation. I projekteringsfasen tager vi udgangspunkt i dine behov, og sikrer derved at du får en komplet installation fra starten. Derved undgår du uheldige situationer hvor din installation relativt hurtigt efter skal udvides. Det er både dyrt og unødvendigt.

Hos ENSTALL er det sat i system altid at være opdaterede på vores felt, så vi kan tilbyde dig en tidssvarende og holdbar løsning. Det gælder mht. teknisk design, men derudover har vi også stor erfaring for, hvordan tingene visuelt tager sig ud. Vi hjælper derfor gerne med at tænke den arkitekttoniske og visuelle del ind i din installation. Det kan fx være i forbindelse med valg af farver på føringsveje, farvevalg på kabler, synlig eller usynlig installation, måden installationen udføres på, samt den endelige afslutning i forskellige typer af dåser og udtag.

Kort fortalt, skal helheden være i orden.

 

IT

Netværksløsninger

Systemintegration

Visuel hi-tech-løsning

Vil du gerne vide mere om Installation & Service?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt