19. April 2013

Et elsyn kan sikre dig et hurtigere salg af din bolig

Der handles i gennemsnit 50.000 boliger i Danmark om året, og i forbindelse med cirka 40.000 af disse handler tegnes der en ejerskifteforsikring. Folketinget vedtog i maj sidste år en lov, der betyder, at det er obligatorisk at få foretaget et elsyn, hvis man vil tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb eller sag af en bolig.

Står du for at skulle sælge din bolig, anbefaler vi, at du får foretaget et elsyn allerede, når du sætter din bolig til salg. Det giver dig tid til at få udbedret evt. fejl, inden du har en køber stående i døren. Vi har hørt fra mange af vores kunder, at det at have et elsyn i hånden fra starten gør hele salgsprocessen meget lettere.

Rent praktisk gennemfører vi elsynet efter et fast skema. Vi gennemgår boligens forskellige rum, tester fejlstrømsafbryderen, stikkontakter i vådrum med mere. Fejl og mangler kategoriseres efter lovlighed og funktionsdygtighed. Du får klar besked om, hvorvidt din el-installation er i orden og dermed sikker både for dig og en kommende køber.

ENSTALL udfører el-tjek i forbindelse med salg af alle typer af boliger – både ejer- og andelsboliger. Vi har en stab af montører, som er klar til at gennemføre jeres elsyn.

Vil du gerne vide mere om Installation & Service?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt