19. April 2013

Energioptimering er en sikker investering – også på eksisterende anlæg

Hver eneste dag, året rundt – bruger dine tekniske installationer tusindvis af kroner. Med de rigtige investeringer i energioptimering opnår du en reducering af dit elforbrug og dermed en konkret økonomisk besparelse på driften. Investeringen i energioptimering er tilmed ofte hurtigt tjent hjem.

Ved eksisterende anlæg (og i hele bygninger) vil man meget ofte kunne finde adskillige steder, hvor man med små midler, kan energioptimere det eksisterende anlæg. Ofte handler det om noget så simpelt som regelmæssig service og vedligeholdelse af anlæggene, hvor man løbende optimerer anlæggets indstillinger.

Området er præget af en hurtig teknisk udvikling, der giver brugeren langt flere valgmuligheder i dag end tidligere, for eksempel i form af intelligent styring af lys og komfortinstallationer, der integreres i selve bygningsinstallationen. Ved en komfortinstallation inddrager man fx dagslysforholdene i installationen, og det  betyder at både belysningen og indeklimaet forbedres. Samtidig er det godt for miljøet, fordi man kun bruger netop den mængde energi, der er behov for.

ENSTALL har en række faglige specialister, som løbende holder sig ajour med både den tekniske og juridiske udvikling. På den måde sikrer vi, at vi kan give vores kunder den bedste tidssvarende og fremsynede rådgivning i forhold til deres specifikke installationer og behov.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at gøre din bygningsinstallation bæredygtig og mere økonomisk attraktiv.

 

Energioptimering

Bæredygtighed

Komfortløsning

Kort tilbagebetalingstid

Vil du gerne vide mere om Installation & Service?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt