11. April 2013

DR-Byen – store musikstudier

Igennem årene har ENSTALL´s medarbejdere bidraget til mange større AV-installationer rundt om i verden, heriblandt DR-Byen i København.

Vores daglige leder af ENSTALL var systemintegrator på de store musikstudier og infrastrukturen i selve koncertsalen. Det første halve år på byggepladsen, sad han sammen med de ansvarlige fra bygherres side (DR) på et fælles projektkontor. På den måde kunne alle projektbeslutninger og løsninger blive diskuteret med det samme, løst på stedet og ikke mindst hurtigt godkendt. Det betød, at designdokumentet som skulle udfærdiges til byggeherre hurtigt tog form og blev meget præcist. Umiddelbart herefter kunne vi komme i gang med at få lavet dokumentationen klar til godkendelse. Det er absolut en af mest effektive processer, vi har været en del af.

Med godkendte tegninger kunne vi komme i gang med at trække de mange KM kabler, som skal til for at få DR’s 3 store musikstudier og selve koncertsalen klar til brug. DR have indkøbt nye SSL mixerpulte, som vi installerede, men vi genanvendte og installerede også en del udstyr ude fra den gamle DR-by. Alt kom på plads til åbningen, hvor Dronningen kom og klippede snoren over.

Vil du gerne vide mere om Audio & Video?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt