9. June 2015

Danmarkspremiere: Boliger og virksomheder kan nu lease nye dørtelefoner

Det er nu blevet muligt at lease fuldt funktionsdygtige dørtelefoner, til en fast, lav og månedlig ydelse. Enstall og Grenke tilbyder leasing og finansiering på blandt andet adgangsanlæg og installationsopgaver, på vilkår som vi kender det fra andre brancher. En gylden mulighed for foreninger, virksomheder og boligadministratorer til at få udskiftet trængende anlæg uden større opsparing.

I Danmark har der altid været tradition for at opkræve el-arbejde og andre håndværksmæssige opgaver med fuld betaling ved leveret produkt. I andre brancher har man for længst åbnet øjnene for leasing, som i flere tilfælde kan være en fordel for både kunde og leverandør. Leasingmetoden passer på mange måder bedre til det fleksible og dynamiske samfund, som vi lever i, hvor økonomien helst ikke skal blive en hæmsko for de projekter, som vi ønsker ført ud i livet.

Nye dørtelefoner til lav ydelse
Enstall har i mere end 15 år installeret og serviceret dørtelefoner i københavnske opgange, og behovet for nye og tidsvarende anlæg er stadig lige aktuelt.

“Vi ser rigtig mange ældre og nedslidte anlæg i vores daglige arbejde, og hører ofte undskyldningen at pengene simpelthen ikke er der, til at udbedre problemet. Det fik os til at tænke i alternativer, så beboerne kunne få de sikre og nutidige anlæg, som de egentlig ønsker og har behov for,” forklarer Jesper Poulsen, Direktør i Enstall Access.

Leasing på dørtelefonsanlæg giver mulighed for få leveret og installeret til priser helt ned til 124 kr./md. pr. beboer, og få gjort noget ved problemet uden at skulle vente på en større opsparing.

Banebrydende tiltag
Nye koncepter i en ellers traditionel branche bliver hilst velkommen af boligadministratorer og virksomheder landet over. Mange kender til leasing, men er aldrig blevet tilbudt leasingordninger i bygge og anlægs-sammenhæng før.

“Vi ønsker med introduktionen af leasing, at åbne muligheder for vores kunder. Vi har især set behovet med dørtelefoner og adgangskontrol, men i princippet kan leasing også lade sig gøre på andre installationsopgaver og AV-løsninger,” udtaler Rico Djernis, Adm. Direktør i Enstall.

Det Kriminal Præventive Råd fortæller i en rapport fra 2014, at dørsikring i etageejendomme er et af de primære indsatsområder, i forbindelse med at minimere risikoen for indbrud. Med denne nye leasingmulighed på markedet er der åbnet for, at hengemte projekter kan genovervejes, og at vi kommer til at se flere driftssikre og opdaterede anlæg i de danske byer.

Vil du gerne vide mere om Adgang & Sikkerhed?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt