28. May 2014

High-end brandsikring

Enstall har netop færdiggjort brandsikring i to beboelsesejendomme i Højhusene i Høje Gladsaxe. Arbejdet er udført med markedets mest effektive røgalarmer og der er installeret en samlet løsning i ejendommenes fællesarealer. Installationsopgaven er udført for FSB ejendomme, og projektet hjælper til, at beboerne nu kan føle sig mere trygge.

Sikker teknik og deraf følgende sikkerhed er Enstalls stærkeste kompetence. Det ligger øverst i vores prioriteter. Derfor betyder opgaver af denne type meget for os. I den konkrete sag, har vi med vores dygtige samarbejdspartner Stanley Security leveret en komplet løsning af de nyeste ABA-anlæg (automatisk brandalarm), der har til forma?l at opdage og alarmere om brandudvikling til ba?de brandvæsen og blandt beboerne.

Udover den hurtige og automatiske alarmmelding via telefonnettet, sa? giver systemet mulighed for at brandvæsnet præcist kan lokalisere, hvor i bygningen det brander. Detektorerne viser omra?det for brandudvikling helt ned til en radius pa? 6 meter. Samlet set muliggør løsningen en hurtig evakuering og en effektiv indsats. Med dette system er der mindre risiko for personskader og mulighed for begrænsning af skader pa? bygninger og værdier, hvis der opsta?r en brand.

Vi er stolte over fortsat at installere systemer af denne kvalitet, og generelt at gøre vores for at øge sikkerheden for Enstalls kunder og de mennesker, der færdes hos dem.

Vil du gerne vide mere om Installation & Service?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt