6. April 2013

Gode råd til din AV installation

Har I problemer med løse forbindelser, knas & brum i højttalerne?

For at have en driftsikker installation er det en god idé at få den gået igennem af en fagmand med jævne mellemrum.

Husk også at få renset alle filtre i udstyret regelmæssigt, og sørg for, at jeres teknikrum aldrig kommer over 23-24 grader (helst under 20, hvilket nogen steder kan være svært på varm en dansk sommerdag …)

Det er ikke kun udstyret, der skal være i orden, det er lige så vigtigt, at personalet er ordentligt uddannet og kender installationen grundigt. Så kan de teknikerne, der er på vagt bedre løse pludseligt opståede problemer i en fart. Her er et nøgleredskab ordentlige tegninger, så man hurtigt kan identificere problemet, finde en løsning og komme videre. ENSTALL hjælper gerne med at udarbejde tegninger over jeres installation, hvis sådanne ikke findes. Vi hjælper også gerne med at med uddanne jeres teknikerne, så de er fuldt fortrolige med installationen.

Endeligt er det i forhold til driftsikkerhed altid en god idé at have reservedele  af det driftsvigtige udstyr på lager. Så kan man altid hurtigt udskifte en defekt unit. ENSTALL hjælper jer gerne med at lave en liste over de units, man med fordel kan have en eller flere ekstra liggende af som reservedel .

Vil du gerne vide mere om Audio & Video?

Udfyld nedenstående og vi ringer dig op hurtigst muligt